Мултиетнички синдикат за образование

Печати

 

meso_logo

12 Ударна бригада 2а
1000 Скопје
Р. Македонија

Тел/Факс ++ 398 2 3232-684
E-Mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

meso_pretsedatel_suzana_stefanovic

Претседател: Сузана Стефановиќ

 

МЕСО - СОВЕТ

 

МЕСО КОНГРЕС

ГОВОР НА СУЗАНА СТЕФАНОВИЌ
НА ВТОРОТО СОБРАНИЕ НА МЕСО