Синдикат на работниците од трговијата на Република Македонија

Печати

12 Ударна бригада 2А
1000 Скопје
Р. Македонија

Тел: ++389 2 3163 - 602
Факс: ++ 389 2 3138 - 542
E-Mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

srt_pretsedatel_mirjana_hadzi_skenleva

Претседател: Мирјана Хаџи Скерлева