Новости / Вести - Архива

601 ЕВРОПА ЈА ЗГОЛЕМУВА СТАРОСНАТА ГРАНИЦА ЗА ПЕНЗИОНИРАЊЕ
602 ЗА МОБИНГОТ ПОСТОЈАТ ПРОПИСИ, НО ПОТРЕБЕН Е ПОСЕБЕН ЗАКОН
603 ЦЕЛ НА АГРО СИНДИКАТОТ Е СОВРЕМЕН ВИД ОРГАНИЗИРАНОСТ
604 СЕМИНАР ЗА ПОСЕБЕН ЗАКОН ЗА МОБИНГ
605 НАМАЛЕНОТО РАБОТНО ВРЕМЕ ГИ СПАСУВА РАБОТНИТЕ МЕСТА
606 ССМ ДЕНЕС ПРЕДЛОЖИ АНТИКРИЗНИ МЕРКИ
607 ВО ШТИП СЕ ОДРЖУВА СЕМИНАР ЗА МОБИНГ
608 ССМ ЌЕ ПРЕДЛОЖИ АНТИКРИЗНИ МЕРКИ
609 РАБОТНИЦИТЕ ДА НЕ БИДАТ КОЛАТЕРАЛНА ШТЕТА НА КРИЗАТА
610 РЕГИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЕКОНОМСКО – СОЦИЈАЛНИТЕ СОВЕТИ ВО ВРЕМЕ НА КРИЗА
611 НАСКОРО КОНСТИТУИРАЊЕ НА ЕКОНОМСКО – СОЦИЈАЛНИОТ СОВЕТ
612 ЈАВНА ДЕБАТА ЗА РОДОВАТА РАМНОПРАВНОСТ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕТО
613 ВО 2009 ГОДИНА УБИЕН 101 СИНДИКАЛЕН ЛИДЕР
614 ДЕНЕС ССМ ДОБИ РЕШЕНИЕ ЗА РЕПРЕЗЕНТАТИВНОСТ
615 ПОРАДИ ФИНАНСИСКИ НЕПРАВИЛНОСТИ КРИВИЧНИ ПРИЈАВИ ЗА МУРАТОВСКИ
616 ВО ЖЕНЕВА СЕ ОДРЖУВА 99. МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ТРУД
617 СПОРТСКИ СРЕДБИ НА СИНДИКАТИТЕ ЗА УГОСТИТЕЛСТВО И ЗА СООБРАЌАЈ
618 ИТУЦ: ВО ЕВРОПА ПОРАСТ НА АНТИСИНДИКАЛНАТА ДИСКРИМИНАЦИЈА И РЕПРЕСИЈА
619 ЕТУЦ НА 29 СЕПТЕМВРИ ЌЕ ОДРЖИ ЕВРОПСКИ ДЕН НА АКЦИЈА
620 ОБУКА ЗА КОМПЈУТЕРСКО РАБОТЕЊЕ НА РЕГИОНАЛНИОТ ЕКОНОМСКО – СОЦИЈАЛЕН СОВЕТ
621 УЧЕСТВО НА КОНФЕРЕНЦИЈА НА МРЕЖАТА ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА ВО ЦРНА ГОРА
622 СЕМИНАР ЗА ОПШТЕСТВЕНО ВКЛУЧУВАЊЕ НА МЛАДИТЕ СО ИНВАЛИДИТЕТ
623 ИЗБРАНИ ЧЕТИРИ ПОТПРЕТСЕДАТЕЛИ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО
624 ШТРАЈК НА ГРАДЕЖНИЦИТЕ ВО “ПЕЛАГОНИЈА“
625 МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ ДОБИ РЕШЕНИЕ ЗА РЕПРЕЗЕНТАТИВНОСТ
626 ПРВА ОФИЦИЈАЛНА СРЕДБА ССМ – КСС
627 ПРОСЛАВЕН ДЕНОТ НА ТРУДОТ
628 ПРВОМАЈСКА СРЕДБА НА СИНДИКАТИТЕ ВО ВЛАДАТА
629 ПРВИ MAJ
630 РАБОТНА ПРОСЛАВА НА ПРАЗНИКОТ ПРВИ МАЈ
631 СРЕДБА СО НОВИНАРИТЕ
632 28 АПРИЛ – СВЕТСКИ ДЕН ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА
633 УСОГЛАСЕН ОПШТИОТ КОЛЕКТИВЕН ДОГОВОР ЗА СТОПАНСТВО
634 ОБРАЌАЊЕ НА ЖИВКО МИТРЕВСКИ
635 ЖИВКО МИТРЕВСКИ ВРШИТЕЛ НА ДОЛЖНОСТА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ССМ
636 ПРАВНАТА ЗАШТИТА ВО 2009 ГОДИНА
637 СРЕДБА НА СТЕЧАЈЦИТЕ СО ИМЕР СЕЛМАНИ
638 ОДРЖАНА 20. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ССМ
639 СТЕЧАЈЦИТЕ СЕ КОШКАА СО ПОЛИЦИЈАТА
640 ЗАКОНОТ ЗА ЈАВНИТЕ СЛУЖБЕНИЦИ ЌЕ БИДЕ ЗАКОН ЗА МАЛТРЕТИРАЊЕ
641 ЈАВНА РАСПРАВА ЗА ПРЕДЛОГ - ЗАКОНОТ ЗА ЈАВНИ СЛУЖБЕНИЦИ
642 СТЕЧАЈЦИТЕ НА РАЗГОВОР КАЈ ЕВРОАМБАСАДОРОТ ФУЕРЕ
643 СТУДИСКА ПОСЕТА ВО УНГАРИЈА ЗА ДОЖИВОТНО УЧЕЊЕ
644 ВО СКОПЈЕ СЕ ОДРЖА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА РЕГИОНАЛНИОТ ПРОЕКТ “ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА“
645 МУЛТИЕТНИЧКИОТ СИНДИКАТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ГО ОСУДУВА РАБОТЕЊЕТО НА ЦРНО ВО ГРАДИНКИТЕ
646 ПРЕТСТАВУВАЊЕ НА РЕГИОНАЛНИОТ ПРОЕКТ “МРЕЖА ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА“
647 СТЕЧАЈЦИТЕ СО РАСИПАНИ ЈАЈЦА ПО ВЛАДАТА
648 СУДБИНАТА НА ЈАВНИТЕ СЛУЖБЕНИЦИ СЕ ОСТАВА НА ВОЛЈАТА НА ГРСТ ФУНКЦИОНЕРИ
649 ВЛАДАТА УПОРНА: НЕМА РЕШЕНИЕ ЗА СТЕЧАЈЦИТЕ
650 УТРЕ ВО 12 ЧАСОТ ПРОТЕСТ НА СТЕЧАЈЦИТЕ ПРЕД ВЛАДАТА

Лист 13 од 18

ILO Employment, Social Affairs and Equal Opportunities - EU FRIEDRICH EBERT STIFTUNG Организацијa на работодавачи на Македонија etuc