Новости / Вести - Архива

251 ОБУКА НА ЛИЦА ЗА АНТИМОБИНГ ЗАШТИТА
252 ПОСТИГНАТ ДОГОВОР ЗА ОСНОВАЊЕ ЛОКАЛЕН ЕКОНОМСКО – СОЦИЈАЛЕН СОВЕТ ВО РЕСЕН
253 ПРВА СИНДИКАЛНА ШКОЛА НА САМОСТОЈНИОТ СИНДИКАТ НА РАБОТНИЦИТЕ ОД ЕНЕРГЕТИКА И СТОПАНСТВО НА РМ
254 ЧЕСТИТКА ДО СИНДИКАТОТ НА ИНДУСТРИЈА, ЕНЕРГЕТИКА И РУДАРСТВО ПО ПОВОД ДЕНОТ НА РУДАРИТЕ
255 ПРОДОЛЖУВА РАБОТНОТО ЛЕТО ВО ССМ
256 НАСКОРО СЕ ОДРЖУВА ПРОЕКТ НА ССМ, ОРМ И ЗДРУЖЕНИЕТО НА ПРАВНИЦИ ЗА ОБУКА НА ЛИЦА ЗА МОБИНГ
257 ПРАВНАТА ЗАШТИТА НА ССМ ВО ПРВАТА ПОЛОВИНА НА 2013 ГОДИНА
258 МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА МЛАДИТЕ, 12 АВГУСТ, СООПШТЕНИЕ ОД СОЈУЗОТ НА СИНДИКАТИТЕ НА МАКЕДОНИЈА И СЕКЦИЈАТА НА МЛАДИ ПРИ ССМ
259 СРЕДБА НА СЕКЦИЈАТА НА МЛАДИ ПО ПОВОД МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА МЛАДИТЕ
260 ПРОДОЛЖУВААТ СРЕДБИТЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ССМ И ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ НА ГРАНСКИТЕ СИНДИКАТИ ВО СИНДИКАЛНИ ОРГАНИЗАЦИИ
261 РАБОТНА СРЕДБА НА ССМ ВО АД ТЕТЕКС ТЕТОВО
262 СРЕДБА СО АМБАСАДОРОТ ВО НАТО МАРТИН ТРЕНЕВСКИ
263 Митревски - Цените растат, треба да растат и платите - Интервју за Радио Слободна Европа
264 СИНДИКАТОТ И МТСП ВО БОРБА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ БЕЗБЕДНИ УСЛОВИ ЗА РАБОТА
265 НОВИ РАЗГОВОРИ ЗА КОЛЕКТИВНИОТ ДОГОВОР ЗА СТОПАНСТВО
266 ЗАЕДНИЧКИ ПРОЕКТ НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ПРАВНИЦИ, ОРМ И ССМ ЗА ОБУКА НА ЛИЦА ЗА МОБИНГ
267 ПОТПИШАН КОЛЕКТИВЕН ДОГОВОР МЕЃУ МИНИСТЕРСТВОТО И СИНДИКАТОТ НА ОДБРАНАТА
268 СРЕДБА ССМ - ОРМ ЗА КОЛЕКТИВНИОТ ДОГОВОР ЗА СТОПАНСТВО
269 ИНТЕРВЈУ СО Д-Р ЖИВКО МИТРЕВСКИ ЗА МИА
270 СЕМИНАР НА СГИП ЗА ЖЕНИТЕ ЧЛЕНКИ
271 ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА СТУДИЈА ЗА МЛАДИТЕ И ПАЗАРОТ НА ТРУДОТ ВО МАКЕДОНИЈА
272 ОДРЖАН ВТОРИОТ КАМП НА МЛАДИТЕ ОД “СОЛИДАРНОСТ“
273 ВО ПРИЛЕП ОДРЖАНА ТРИБИНА ЗА ЛОКАЛНИ ЕКОНОМСКО – СОЦИЈАЛНИ СОВЕТИ
274 СОВЕТУВАЊЕ МОБИНГОТ СПОРЕД НОВИОТ ЗАКОН ЗА ЗАШТИТА ОД ВОЗНЕМИРУВАЊЕ НА РАБОТНОТО МЕСТО
275 СГИП И ССМ ИМ ГО ЧЕСТИТААТ 20 ЈУНИ, ДЕНОТ НА ГРАДЕЖНИТЕ РАБОТНИЦИ, НА СИТЕ РАБОТНИЦИ ОД ГРАДЕЖНИОТ СЕКТОР
276 ШКОЛА ЗА ЖЕНИ СИНДИКАЛНИ ЛИДЕРИ
277 ВО ВЕЛЕС ТРИБИНА ЗА ЛОКАЛНИТЕ ЕКОНОМСКО – СОЦИЈАЛНИ СОВЕТИ
278 АКАДЕМИЈА ЗА МЛАДИ СИНДИКАЛНИ ЛИДЕРИ
279 ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈАТА “ЛОКАЛНИОТ СОЦИЈАЛЕН ДИЈАЛОГ ВО МАКЕДОНИЈА – ПРЕДИЗВИЦИ И ПОТРЕБИ“
280 УСПЕШНО ЗАВРШУВАЊЕ НА КАМПАЊАТА НА ССМ ЗА ДОНЕСУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА МОБИНГ
281 ОДРЖАНА СРЕДБА НА ССМ И ОРМ ОКОЛУ КОЛЕКТИВНИОТ ДОГОВОР ЗА ПРИВАТЕН СЕКТОР
282 ОФИЦИЈАЛНО ЗАТВОРАЊЕ НА ЕУ ПРОЕКТОТ ЗА ПОЛИТИКА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
283 ФОРМИРАН ЛОКАЛЕН ЕКОНОМСКО – СОЦИЈАЛЕН СОВЕТ ВО БИТОЛА
284 ОДРЖАНА ПРВАТА ЛЕТНА ШКОЛА НА СЕКЦИЈАТА НА МЛАДИ НА СГИП
285 СРЕДБА СО СИНДИКАТОТ ТУРК МЕТАЛ
286 ПОСТИГНАТ ДОГОВОР ЗА ФОРМИРАЊЕ ЛОКАЛЕН ЕКОНОМСКО – СОЦИЈАЛЕН СОВЕТ ВО БИТОЛА
287 КОНФЕРЕНЦИЈА НА ИТУЦ И ПЕРК ЗА ОДАНОЧУВАЊЕТО, НЕФОРМАЛНАТА ЕКОНОМИЈА И КОРУПЦИЈАТА
288 ПРИЛЕПСКИОТ СУД ЈА ОДБИ ТУЖБАТА ЗА НЕЛЕГИТИМНОСТА НА ШТРАЈКОТ ВО “МЕРМЕРЕН КОМБИНАТ“
289 СРЕДБА СО “УСАИД“ ЗА СОРАБОТКА ВО ОСНОВАЊЕТО ЛОКАЛНИ ЕКОНОМСКО – СОЦИЈАЛНИ СОВЕТИ
290 ИЗВЕШТАЈ НА МОТ ЗА ЕКОНОМСКО – СОЦИЈАЛНИОТ СОВЕТ ВО МАКЕДОНИЈА
291 ВЛАДАТА ДОНЕСЕ ПРЕДЛОГ – ЗАКОН ЗА МОБИНГ
292 Интервју - Живко Митревски: Протести ќе има кога e потребно
293 ПРОМОВИРАНА КАМПАЊАТА ЗА ФОРМИРАЊЕ ЛОКАЛНИ ЕКОНОМСКО – СОЦИЈАЛНИ СОВЕТИ
294 ПОРАКА ЗА ПРВИ МАЈ – МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ТРУДОТ
295 РАБОТНО ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ПРАЗНИКОТ НА ТРУДОТ
296 СЕДНИЦА НА СЕКЦИЈАТА НА МЛАДИ
297 ОДБЕЛЕЖАН СВЕТСКИОТ ДЕН НА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА
298 ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ НА ПРЕТПРИЈАТИЈАТА
299 СЕМИНАР НА СХНМ ЗА КОЛЕКТИВНОТО ПРЕГОВАРАЊЕ
300 ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА EFFAT БРУНО ВАНОНИ ВО АГРО СИНДИКАТОТ

Лист 6 од 18

ILO Employment, Social Affairs and Equal Opportunities - EU FRIEDRICH EBERT STIFTUNG Организацијa на работодавачи на Македонија etuc