Новости / Вести - Архива

551 ЗА НЕПОЛН МЕСЕЦ ШЕСТ СЛУЧАИ НА МОБИНГ
552 ОДРЖАНО ШЕСТОТО СОБРАНИЕ НА СИНДИКАТОТ УПОЗ
553 ОДРЖАН ПЕТТИОТ КОНГРЕС НА СИНДИКАТОТ ЗА ЗДРАВСТВО
554 ПРОМОВИРАНА КАНЦЕЛАРИЈАТА ЗА ЖРТВИТЕ ОД МОБИНГ
555 УТРЕ ВО ССМ СЕ ОТВОРА КАНЦЕЛАРИЈА ЗА МОБИНГ
556 СОПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА ПО ПОВОД ИЗЈАВИТЕ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЗОРАН ЗАЕВ
557 ОДРЖАН ШЕСТИОТ КОНГРЕС НА СИНДИКАТОТ НА ТЕКСТИЛНА ИНДУСТРИЈА
558 СРЕДБА СО СТЕЧАЈЦИТЕ ВО ССМ
559 СИНДИКАТОТ ЗА ТЕКСТИЛ УТРЕ ОДРЖУВА КОНГРЕС
560 ОДРЖАНО ШЕСТОТО СОБРАНИЕ НА СИНДИКАТОТ ЗА ХЕМИЈА
561 ДЕНЕС ПРОМОВИРАНА “АНТИМОБИНГ МРЕЖА – МК“
562 УТРЕ СЕ ОДРЖУВА СОБРАНИЕ НА СИНДИКАТОТ НА ХЕМИЈА, НЕМЕТАЛИ И МЕТАЛИ
563 УТРЕ ПРОМОЦИЈА НА “АНТИМОБИНГ МРЕЖА МК“
564 МОБИНГОТ СЕ ТРЕТИРА ПОИНАКУ СО ПОСЕБЕН ЗАКОН
565 ПОТПИШАН КОЛЕКТИВНИОТ ДОГОВОР ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО И ПРЕХРАНБЕНА ИНДУСТРИЈА
566 ГРАЃАНИТЕ ДА СЕ ОХРАБРУВААТ ДА БАРААТ ЗАШТИТА ОД ДИСКРИМИНАЦИЈА
567 ТРКАЛЕЗНА МАСА ЗА ПРАВАТА НА МЛАДИТЕ РАБОТНИЦИ
568 МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА БОРБА ПРОТИВ СИРОМАШТИЈАТА
569 КАКО ДО ПОГОЛЕМА ТРАНСПАРЕНТНОСТ ПРИ ДОНЕСУВАЊЕТО ЗАКОНИ
570 НА ЕКОНОМСКО – СОЦИЈАЛНИОТ СОВЕТ ПРЕЗЕНТИРАН ИЗВЕШТАЈОТ НА ЕВРОПСКАТА КОМИСИЈА
571 ФИНСКА ДОНИРА МОБИЛНА КЛИНИКА ЗА ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕГЛЕДИ НА РАБОТНИЦИТЕ
572 ИЗЛАГАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЖИВКО МИТРЕВСКИ
573 КОНГРЕСОТ УСВОИ ПРОГРАМА ЗА ДЕЈСТВУВАЊЕ И РЕЗОЛУЦИЈА ЗА СОЦИЈАЛНИОТ ДИЈАЛОГ
574 ОДРЖАН 18 КОНГРЕС, ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ ИЗБРАН ЖИВКО МИТРЕВСКИ
575 УТРЕ СЕ ОДРЖУВА ОСУМНАЕСЕТТИОТ КОНГРЕС НА ССМ
576 МЛАДИТЕ АКТИВНИ ВО СИНДИКАТОТ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО
577 ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД “АГРОПЛОД АД“ – РЕСЕН
578 ОДРЖАНИ КОНГРЕСИ НА СИНДИКАТИТЕ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО, ГРАДЕЖНИШТВО И ПОЛИЦИЈА
579 КОНГРЕС НА ПОЛИЦИСКИОТ СИНДИКАТ
580 КОНГРЕС НА СИНДИКАТОТ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО
581 УТРЕ СЕ ОДРЖУВА 14. КОНГРЕС НА АГРО СИНДИКАТОТ
582 ДЕНЕС ПОЛИЦАЈЦИТЕ ИЗЛЕГОА НА ПРОТЕСТЕН МАРШ
583 УТРЕ СВЕТОТ ГО ОДБЕЛЕЖУВА ДЕНОТ ЗА ПРИСТОЈНА РАБОТА
584 СООПШТЕНИЕ
585 ВО ЧЕТВРТОК ПРОТЕСТ НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ
586 ПОДДРШКА ОД ССМ ЗА ДЕНЕШНИТЕ ЕВРО ДЕМОНСТРАЦИИ
587 СОВЕТОТ НА ССМ ГИ УСВОИ КОНГРЕСНИТЕ ДОКУМЕНТИ
588 ПРОТЕСТОТ НА СТЕЧАЈНИТЕ РАБОТНИЦИ СЕ УШТЕ СО НЕУСКЛАДЕНИ БАРАЊА
589 ДЕМАНТ НА ИЗЈАВИТЕ НА ДРАГЕ ЈОВАНОСКИ
590 ОДРЖАНА ПРВАТА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА НА ЕКОНОМСКО СОЦИЈАЛНИОТ СОВЕТ
591 ЕУ ИНТЕГРАЦИЈАТА ПОДРАЗБИРА ВКЛУЧЕНОСТ НА СИНДИКАТИТЕ
592 УТРЕ ПРЕС ЗА РАЗГОВОРИТЕ СО ЕТУЦ
593 ХРАНАТА ЈА ПОСКАПУВААТ БЕРЗИТЕ И БАНКИТЕ
594 ЕДЕН ОД ОЧЕКУВАНИТЕ НАПАДИ ПРЕД КОНГРЕСОТ
595 ПРЕТСТАВНИЦИ НА ССМ ВО ЕКОНОМСКО - СОЦИЈАЛНИОТ СОВЕТ СЕ ЖИВКО МИТРЕВСКИ И ПЕЦЕ РИСТЕВСКИ
596 ПОТПИШАНА СПОГОДБАТА ЗА ОСНОВАЊЕ НА ЕКОНОМСКО - СОЦИЈАЛНИОТ СОВЕТ
597 ТРИ ИНИЦИЈАТИВИ НА ССМ: ЗДРУЖУВАЊЕ НА СИНДИКАТИТЕ, ОСНОВАЊЕ СОЛИДАРЕН СТАНБЕН ФОНД И ПРЕСМЕТУВАЊЕ СИНДИКАЛНА КОШНИЧКА
598 ВО СЛУЖБЕН ВЕСНИК ОБЈАВЕНА РЕПРЕЗЕНТАТИВНОСТА НА ССМ И НА ОСУМ СИНДИКАТИ
599 ССМ РЕПРЕЗЕНТАТИВЕН И ЗА ЈАВНИОТ СЕКТОР
600 ВТОРО РЕШЕНИЕ ЗА РЕПРЕЗЕНТАТИВНОСТ НА ОРГАНИЗАЦИЈАТА НА РАБОТОДАВАЧИ

Page 12 of 18

ILO Employment, Social Affairs and Equal Opportunities - EU FRIEDRICH EBERT STIFTUNG Организацијa на работодавачи на Македонија etuc