Кабинет на претседателот

Внимание, се отвора во нов прозорец. PDFПечатиЕ-пошта
Кабинетот на претседателот е задолжен за организирање на работните средби, прием на странките, одржување на секојдневната внатрешна и надворешна комуникација, учество во меѓународните проекти и други задачи.

ILO Employment, Social Affairs and Equal Opportunities - EU FRIEDRICH EBERT STIFTUNG Организацијa на работодавачи на Македонија etuc