УТРЕ СЕ ОДРЖУВА СОБРАНИЕ НА СИНДИКАТОТ НА ХЕМИЈА, НЕМЕТАЛИ И МЕТАЛИ

Внимание, се отвора во нов прозорец. PDFПечатиЕ-пошта

10.12.2010

Утре во Охрид се одржува Шестото собрание на Синдикатот за хемија, неметали и метали, под мотото “Синдикатот е секогаш со тебе...

Синдикатот на хемија, неметали и метали утре, на 11 декември, во Охрид, го одржува Шестото собрание. Мотото на Собранието е “Синдикатот е секогаш со тебе“.

На Собранието ќе се зборува за најзначајните проблеми во работењето на синдикатот. Исто така ќе се сумираат досегашните резултати од досегашното работење на синдикатот, ќе се утврдат приоритетите за наредниот период и ќе се изврши избор на претседател и на нов состав на раководните тела и органи.

ILO Employment, Social Affairs and Equal Opportunities - EU FRIEDRICH EBERT STIFTUNG Организацијa на работодавачи на Македонија etuc