УТРЕ ПРЕС ЗА РАЗГОВОРИТЕ СО ЕТУЦ

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail
There are no translations available.

13.09.2010

Разговорите што Сојузот на синдикатите на Македонија ги водеше со претставникот на Европската конфедерација на синдикати Питер Зајданек се тема на утрешната прес конференција...

Зачленување на Сојузот на синдикатите на Македонија во Европската конфедерација на синдикати (ЕТУЦ) и пристапувањето на Република Македонија во Европската Унија се теми за кои во ССМ се разговараше со Питер Зајданек, претставник на Европската конфедерација на синдикати.

Со цел информирање на јавноста за водените разговори утре ќе се одржи прес конференција во зградата на ССМ, во 11 часот.

ILO Employment, Social Affairs and Equal Opportunities - EU FRIEDRICH EBERT STIFTUNG Организацијa на работодавачи на Македонија etuc