Самостоен синдикат на работниците од енергетика и стопанство на РМ (ССЕСМ)

Внимание, се отвора во нов прозорец. PDFПечатиЕ-пошта

ул. 11 Октомври број 9,
1000  Скопје
Р. Македонија

п. фах 39

тел: 320 5000 43854
факс:  320 5000 45896
е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


robert_simonoski

претседател: Роберт Симоноски, дипл. ел. инж.

ILO Employment, Social Affairs and Equal Opportunities - EU FRIEDRICH EBERT STIFTUNG Организацијa на работодавачи на Македонија etuc