Самостоен синдикат за здравство, фармација и социјална заштита

Внимание, се отвора во нов прозорец. PDFПечатиЕ-пошта

zfsz_logo

Ул 12 Ударна бригада 2 а, Работнички дом,
1000 Скопје
Република Македонија

Тел ++ 389 2 3239-733
Факс  ++ 389 2 3114-563
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

претседател: Љубиша Каранфиловски

претседател Љубиша Каранфиловски


zfsz_pretsedatel_simon_siljanovski

почесен претседател д-р Симон Силјановски

 

Заменик претседател Александар Велјановски

Заменик претседател Александар Велјановски

 

zfsz_potpretsedatel_vasil_radevski

Генерален секретар д-р Васил Радевски

 

zfsz_sekretar_gordana_slaveska

секретар Гордана Славеска

 

zfsz_pravnik_stevo_dimovski

правник Стево Димовски

 

технички секретар Мира Ивановска


ILO Employment, Social Affairs and Equal Opportunities - EU FRIEDRICH EBERT STIFTUNG Организацијa на работодавачи на Македонија etuc