Синдикат за градежништво, индустрија и проектирање на Репубилика Македонија

Внимание, се отвора во нов прозорец. PDFПечатиЕ-пошта

sgip_logo
Ул 12 Ударна бригада 2 – а,
1000 Скопје,
Р. Македонија

тел. ++ 389 02/3217-521
факс. ++ 389 02/3217-522
e-mail Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

sgip_pavel_trendafilov2

Претседател Павел Трендафилов

 

sgip_sekretar_blagica_stojkovska2

Секретар Благица Стојковска

 

sgip_asistent_na_pretsedatelot_ivan_pesevski2

Иван Пешевски, асистент на претседателот

 

Членови на Извршниот одбор на СГИП

Ѓорѓи Лазаров - СО АД Еленица ИГМ  Струмица

Ѓорѓи Лазаров
СО АД Еленица ИГМ  Струмица

 

sgip_nurten_jajaga

Нуртен Јајага
“Кнауф – Радика“ АД

 

sgip_dimitar_ivanov

Димитар Иванов
АД Тондах Македонија - Виница

 

Блаже Трајковски

Блаже Трајковски
Цементарница  АД  “Усје“ - Скопје

 

Крсте Мицевски

Крсте Мицевски
ДГ “Бетон“ АД Скопје

 

Зоран Глигоров

Зоран Глигоров
АД “Козјак“ – Куманово

 

ivana-dimitrova

Ивана Димитрова - Журовска
ГД “Гранит“ АД Скопје

 

Елизабета Панеска-Круниќ СО Градежен институт Македонија АД Скопје

Елизабета Панеска-Круниќ
СО Градежен институт Македонија АД Скопје

 

Лазо Ангелески - СО Мермерен Комбинат АД Прилеп

Лазо Ангелески
СО Мермерен Комбинат АД Прилеп

 


Иван Пешевски, асистент на претседателот