Синдикат на работниците од агроиндустрискиот комплекс на Република Македонија

Внимание, се отвора во нов прозорец. PDFПечатиЕ-пошта

agro_logo

Ул. 12 Ударна бригада бр. 2 – а,
1.000 Скопје,
Р. Македонија

Тел. 02/3121-673
Тел/факс 02/3164-864
П. Фах 108

E - Mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

agro_pr_zivko_danevski

Претседател - Живко Даневски

 

agro_sekretar_rada_bezovska

Секретар - Рада Бежовска

 

agro_pravnik_ljubomir_mitev

Правник - Љубомир Митев


 

ПРЕХРАНБЕНА ИНДУСТРИЈА
Најниска основна плата и надоместоци
Насловна страна
Најниска основна плата и надоместоци

 

ТУТУНСКА ИНДУСТРИЈА
Најниска основна плата и надоместоци
Насловна страна
Најниска основна плата и надоместоци

 

ЗЕМЈОДЕЛСТВО
Најниска основна плата и надоместоци
Насловна страна
Најниска основна плата и надоместоци

 

Национални насоки/ Препораки
за подобрување на информирањето и консултирањето
и процесот на инволвирање во Македонското земјоделството

zemjodelstvo broshura mkКликнете врз сликата за да ја превземете брошурата во PDF формат

ILO Employment, Social Affairs and Equal Opportunities - EU FRIEDRICH EBERT STIFTUNG Организацијa на работодавачи на Македонија etuc