Контакт

Внимание, се отвора во нов прозорец. PDFПечатиЕ-пошта

За општи информации:
• кабинет 3161-374
• одд. за информирање 3225-937

   
Претседател: доктор Живко Митревски 02/3161-374
   
   
Лидија Насковска, советник на претседателот за проекти и ЕУ интеграции
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
02/3114-274
   

   
Кабинет на претседателот
Асистент на претседателот
Биљана Стојковска
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

02/3114-274
02/3161-374
02/3166-940

ф. 02/3115-787

Раководител на одделенијата – Стручната служба на ССМ
Слободан Трендафилов
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
02/3114-865
   

Одделение за економско – социјални прашања, развој и образование
Љубица Дековска, самостоен стручен соработник за економско социјални прашања
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

02/3238-302
   

Инда Савиќ, самостоен стручен соработник за развој
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

02/3163-557
Одделение за работни односи, правна заштита и колективно договарање
Лиле Петрова, самостоен стручен соработник за работни односи
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

Даница Михајловска, самостоен стручен соработник за правна заштита
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
02/3134-622

Одделение за меѓународна соработка
Ирена Ивановска
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
 

Одделение за општи работи
Благојче Крстевски, стручен соработник за информирање
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
02/3225-937

ILO Employment, Social Affairs and Equal Opportunities - EU FRIEDRICH EBERT STIFTUNG Организацијa на работодавачи на Македонија etuc