РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОГРАМАТА ЗА Б.З.Р -СИСТЕМАТСКИ ПРЕГЛЕД ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ОД ССМ-

Внимание, се отвора во нов прозорец. PDFПечатиЕ-пошта

2.12.2014

2.12.2014 img1

Согласно Програмата и Планот за БЗР за 2014 година и  Законот за безбедност и здравје при работа, во Сојузот на синдикатите на Македонија, извршен е систематски преглед за сите вработени.

Согласно оваа програма се реализираат и други активности и едукации за вработените во ССМ.

Слика 1: Систематски преглед

ILO Employment, Social Affairs and Equal Opportunities - EU FRIEDRICH EBERT STIFTUNG Организацијa на работодавачи на Македонија etuc