ССМ Галерија - МИНИМАЛНА ПЛАТА
Category List
Живко Митревски на Шестата седница на ЕСС
Живко Митревски...
Image Detail
Живко Митревски, изјава за медиумите, 1.09.2011
Живко Митревски...
Image Detail
Плакатата за Договорот за минималната плата
Плакатата за До...
Image Detail
Плакатата на ССМ за Први мај 2011
Плакатата на СС...
Image Detail
Првомајска конференција 2011, Почеток на Кампањата за минимална плата
Првомајска конф...
Image Detail
Првомајска конференција на ССМ, 27 април 2011
Првомајска конф...
Image Detail
Прес на Претседателството на ССМ 4.10.2011
Прес на Претсед...
Image Detail
Прес на Претседателството на ССМ, 4.10.2011
Прес на Претсед...
Image Detail
Членовите на ЕСС од синдикатите на седница на ЕСС, 1.09.2011
Членовите на ЕС...
Image Detail
Шеста седница на ЕСС, 1 Октомври 2011
Шеста седница н...
Image Detail
Шеста седница на ЕСС, 1.10.2011
Шеста седница н...
Image Detail

 

Display Num 
 
 
Powered by Phoca Gallery

ILO Employment, Social Affairs and Equal Opportunities - EU FRIEDRICH EBERT STIFTUNG Организацијa на работодавачи на Македонија etuc