Синдикат за графичка, информативна, филмска, издавачка дејност и производство на хартија на Република Македонија (ГИФИХ)

Внимание, се отвора во нов прозорец. PDFПечатиЕ-пошта

gifih_logo

ул. 12 Ударна бригада б.б.
1000 Скопје,
Р. Македонија


тeл/факс: +389 / 2  3115 794
Е-Мail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Милован Арсовски, вршител на должноста претседател на ГИФИХ

Милован Арсовски, вршител на должноста претседател на ГИФИХ

05.07.2011_Panajotov

Сашко Панајотов, секретар


ILO Employment, Social Affairs and Equal Opportunities - EU FRIEDRICH EBERT STIFTUNG Организацијa на работодавачи на Македонија etuc