РАБОТНА ПОСЕТА НА РАКОВОДСТВОТО НА ССМ НА СИНДИКАЛНАТА КАНЦЕЛАРИЈА СТРУГА

Внимание, се отвора во нов прозорец. PDFПечатиЕ-пошта

27.8.2014

Слика 1. Претседателот д-р Митревски со секретарот и координаторот на СК СтругаСлика 1. Претседателот д-р Митревски со секретарот и координаторот на СК Струга

Денес, претседателот на Сојузот на синдикатите на Македонија, д-р Живко Митревски и секретарот, Анѓелко Анѓелковски беа во работна посета на синдикалната канцеларија во Струга.

Посетата беше наменета во делот на спроведувањето на кампањата за безбедност и здравје при работа и спроведување на колективните договори за приватен сектор на територијата на Струга. За тековната состојба и работата на синдикалната канцеларија во Струга реферираше координатор Радован Ивановски.

ILO Employment, Social Affairs and Equal Opportunities - EU FRIEDRICH EBERT STIFTUNG Организацијa на работодавачи на Македонија etuc