ТРЕТО СОБРАНИЕ НА СО НА МАКЕДОНСКА ПОШТА

Внимание, се отвора во нов прозорец. PDFПечатиЕ-пошта

20.6.2014

20.06.2014 img1Слика 1: Марјан Вета, претседател на СО Македонска Пошта

Денес, во просториите на Сојузот на синдикати на Македонија се одржа Третото изборно собрание на Синдикалната организација на Македонска Пошта.

На изборното собраниe беа разгледани повеќе акти, меѓу кои и Програмата за работа во следниот период, како и беа презентирани реализираните активности во изминатиот период. На изборното собрание беше избран новиот состав на органите и телата на синдикалната организација на Македонска Пошта, а за претседател на СО беше избран Марјан Вета.

Слика 2. Претседателот Митревски на денешното Трето Собрание на СО Македонска Пошта

На Третото изборно собрание на Синдикалната организација на Македонска Пошта беше присутен и претседателот на Сојузот на синдикатите на Македонија, д-р Живко Митревски, кој се обрати пред присутните делегати и гости.

ILO Employment, Social Affairs and Equal Opportunities - EU FRIEDRICH EBERT STIFTUNG Организацијa на работодавачи на Македонија etuc